Idag är vi väldigt intresserade av att återbruka mera. Att tänka hållbart och miljövänligt har blivit väldigt trendig. På stora trendagen som hölls nu i januari pratade Trendstefan mycket om just detta med våra förändrade konsumtionsvanor. Jag hoppas iallafall att det ska bli en hållbar trend som inte försvinner utan att vi förblir eftertänksamma med naturens resurser och att vi använder dem med respekt.

För att förverkliga ditt personliga hem på ett hållbart och miljövänligt sätt så kan det vara värt att investera i inredningshjälp. Det kan handla om att möblera om och flytta runt på de möbler och detaljer du/ni redan har samt att rensa bort sådant som är överflödigt. I ett sånt läge menar jag att det finns stora fördelar att ta in inredningshjälp. Du får någon med professionell kunskap i ämnet och samtidigt någon som utifrån ser på ert hem och dess potential. För visst är det väl så för oss alla att man lätt blir hemmablind och får svårt att tänka i andra banor. Som jag tidigare sa så hamnar vi lätt i dessa felköp som kändes så rätt där i butiken men som inte passade in i hemmet. Men genom att ta hjälp av en inredare som har kunkap om färg, form och vad som skapar ett harmoniskt hem kommer ni att undvika det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *