Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Confident Living

Inredning ska vara kul! När man känner att man inte får till det så handlar det många gånger om att man inte vågar. Jag älskar personlig inredning, det finns inga rätt eller fel. Jag vet att många av oss vill förändra och göra om lite oftare än vad som kanske är nödvändigt. Hållbara hem är något jag arbetar för. BY LESS, CHOOSE WELL, MAKE IT LAST!

Ett tips är att satsa på neutrala möbler och låta detaljerna stå för förändringen. Här nedan har jag plockat ihop två varianter där jag bytt ut detaljer och textilier för att förändra. Varför inte skaffa sig två uppsättningar att byta med utefter säsong?

Blåa toner lugnar och ger en sofistikerad känsla. Mässing och beige kompletterar med värme och den här kombinationen tycker jag passar bra framåt hösten och vintern. All inredning på kollaget hittar du HÄR
Rosa sprider värme ger energi. Ljusar upp och piggar upp hemmet. När vårsolen börjar visa sig så tycker jag att den här kombinationen passar utmärkt. All inredning på kollaget hittar du HÄR

Med koden cl1060 får du just nu 100kr rabatt vid köp över 600kr (gäller ej på elektronik) Passa på nu för koden gäller fram t o m söndag 18/8! Men kom ihåg BY LESS, CHOOSE WELL AND MAKE IT LAST!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *