Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Nu är det verkligen dags att fokusera på belysningen där hemma i stugorna. Mörkret faller på och vi behöver se till att ha bra belysning som underlättar när vi städar, läser, äter middag, gör läxor och sist men inte minst belysning som sätter stämningen och ger den där ombonade varma känslan.

Hur väljer man belysning i sina rum? I första hand måste du titta på just ert behov. Belysningen gör stor skillnad för upplevelsen av den övriga inredningen och helhetsintrycket. Hellre en ful armatur med bra belysning än tvärt om, faktiskt! Men varför välja när man kan få både ock? det krävs dock planering och att man tänker efter för att undvika felköp. Det finns inga genvägar till det perfekta ljuset.

Tänk på att ha minst 5-7 belysningspunkter i varje rum och som sagt utgå från ert behov. Det kan låta mycket men det ger möjlighet till variation och flexibilitet i hemmet.

Här har jag plockat ut några favoriter som gärna skulle få flytta hem till oss

Perfekt för det långa matbordet! Du hittar den HÄR
Funktion & estetik i perfekt harmoni.
HÄR    hittar ni den.
Få ordning på kontoret eller varför inte i hallen?perfekt liten hållare för posten. Ger både ljus och förvaring. Ni kan klicka hem den HÄR
Jag kan se denna i vår framtida platsbyggda bokhylla. Sladdlös och flexibel. Wow säger jag bara! In och klicka hem den HÄR

Se till att komplettera med levade ljus för att öka på stämningen och sprida värme.

Kram på er allesammans!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *