Hej!

Hanna Hagsten heter jag, är certifierad Inredare och Homestagingkonsult med stor passion för personliga hem. Alla förtjänar vi att vakna upp i en miljö som inspirerar oss och som ger oss energi.

Jag älskar att arbeta med interiöra miljöer och brinner för att hjälpa mina kunder att ”hitta hem”. Det där platsen vi inte vill lämna och som vi längtar efter när vi är borta. Det finns tillräckligt mycket i livet vi kan stressa upp oss för, våra hem ska inte vara en av de sakerna.

Jag inreder gärna med färg och tycker färgsättning är något av det roligaste när det kommer till inredning. Jag arbetar för hållbara hem och tycker det är viktigt att tänker efter och gör medvetna val.

Ett hem innehåller ofta godbitar man kan renovera, måla eller bara placera på ett annat ställe så får det liv igen. Ska det köpas nytt förespråkar jag prisvärda produkter med god kvalitet. Sådana ting som man kan ha glädje av i många år framöver.

Oavsett i vilken utsträckning du behöver hjälp så finns jag här för dig. Mina tjänster skräddarsys efter varje kunds behov. Vi är alla unika och likaså ska våra hem vara det. Genom att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan tar du första steget i att skapa det hem du vill ha och förtjänar.

Vi hörs!

/Hanna