Ibland behöver man lite hjälp på traven och ibland vill man ha komplett hjälp med allt från planritning till sista tavlan hänger på plats. Jag hjälper er oavsett om det är stort eller smått. Era önskemål och behov är i fokus. Varje person är unik och likaså ska varje hem vara det.

Komplett inredningshjälp

Först får ni fylla i ett kort frågeformulär för att ge mig en del bakgrundsinformation om projektet. Det ger er en chans att verkligen tänka igenom vad ni förväntar er av mig och vad målet är.

Offertmöte: Vi fortsätter med ett kostnadsfritt möte i bostaden. (Om det inte är möjligt att ses går det att ta detta möte via videosamtal eller telefon). Vi diskuterar era idéer, budget och tidsplan samt fotograferar/filmar och tar mått på det/de rum som är aktuella. (Finns befintliga ritningar på bostaden tar jag gärna emot dem). Mötet är cirka 45 min långt och resulterar i en offert.

Efter godkännande av offert skrivs ett avtal och projektet påbörjas.

Design presentation (första utkastet): Ett första utkast presenteras vid ett möte som helst görs i bostaden. Det innehåller moodboard, färgsättning, eventuella prover på tyg och material samt exempel på specifika produkter. Detta är ett sätt att ge er möjlighet att vara en del av den initiala fasen och samarbeta med er inredare för att skapa det perfekta inredningskonceptet för just ert hem. Mötet kan ta runt en timme, beroende på projektets omfattning.

Design presentation: Det slutgiltiga förslaget presenteras vid ett tredje besök i bostaden. Noggrant går vi igenom alla delar i förslaget. Antingen överlämnas inredningsförslaget till er för att genomföra inköp och färdigställandet själva eller så kan jag hjälpa er med detta. Inredningsförslaget inkluderar: moddboard, kollage med specifika möbler, planritningar för att tydliggöra möbleringen och en produktlista med priser och inköpsställen.

Pris: på offert

Konsultation/rådgivning

Ett inspirationsmöte som passar dig som vill inreda själv, men som först vill bolla idéer och få professionell rådgivning. Du kan till exempel få rådgivning kring möblering, färgsättning, ljussättning, gardiner. Under 1,5 timme hjälper jag dig med ideér och förslag på lösningar som gör din vision verklig och att dit hem inte bara blir supersnyggt utan också personligt och ombonat. Detta är en muntlig konsultation och jag rekommenderar att du är beredd med penna och papper.

Pris: 1 500kr ink. moms